Hoe je ijstaart bestellen, bewaren en nog zoveel meer!

Vers schepijs of een ijstaart bestellen

Wanneer kan ik best mijn ijs of ijstaart bestellen?

Vers schepijs hebben we meestal voldoende op voorraad. Heb je een grote hoeveelheid nodig dan bestel je deze best 4 dagen voor je event. Bij de ijstaarten geldt dezelfde termijn.
LET OP: voor druk bevraagde feestdagen zoals communies/lentenfeesten of Kerst en Nieuwjaar bestel je je taart beter wat vroeger, zo ben je zeker van een tijdige levering en voldoende keuze!

Hoeveel ijs per persoon voorzien?

Vertel ons maar met hoeveel personen jullie zijn en wij rekenen uit hoeveel ijs je ongeveer nodig hebt.

Kan ik een factuur ontvangen voor mijn bestelling?

Uiteraard! Op eenvoudige aanvraag en bij het bezorgen van je facturatiegegevens maken we meteen een factuur voor je op.

 

Leveringen en afhalingen

Kan ik mijn ijs op locatie laten leveren?

We leveren je ijstaart overal in Vlaanderen. Houd je wel rekening met een forfaitaire verplaatsingskost afhankelijk van de leverlocatie?

Waarmee rekening houden als ik mijn ijstaart zelf kom ophalen?

Kom je je ijstaart liefst zelf ophalen? Dat kan tijdens de openingsuren in onze winkel of op afspraak. Denk je er wel aan om voldoende ruimte in je wagen te voorzien? Zorg er aub ook voor dat je taart op een vlak oppervlak kan staan. En na het afhalen meteen naar huis om je ijstaart zo snel mogelijk in de vriezer te stoppen uiteraard!

 

handige bewaar- en serveer tips

Hoe bewaar ik mijn ijs of ijstaart het best?

Je zorgt best voor voldoende (vlakke) ruimte in je diepvries. Wij leveren je taart indien gewenst aan in een isolerende box waarvoor we een kleine waarborg vragen. Vergeet niet om het deksel van de box te halen van zodra je taart in de koeling staat, anders kan de koude lucht niet aan je taart en riskeer je alsnog gesmolten ijs.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn ijs niet te hard/niet te zacht is?

Voor een optimale smaak en textuur, haal je het ijs best een kwartier voor het serveren uit de diepvries. Heb je een ijstaart, dan zal je deze hierdoor ook gemakkelijker kunnen aansnijden.

 

Wat je wil weten over ijskar verhuur

Voor hoeveel personen kan ik een ijskar huren?

Je kan een ijskar huren vanaf 70 personen. Een maximum aantal hebben we niet, aangezien we onbeperkte hoeveelheid ijs kunnen bijleveren. Je kan hiervoor op aanvraag ook een extra diepvries huren.

Wie gaat de ijskar schoonmaken na het feest?

De schoonmaak van de ijskar is inbegrepen in de verhuur. We vinden het wel fijn als je de meeste gebruikssporen reeds afkuist met een vochtige doek.

Kunnen we ook een ijskar huren met bediening?

Op vandaag worden al onze ijskarretjes verhuurd zonder bediening. Wil je graag iemand je ijsjes voor je laten scheppen dan kan je uiteraard zelf iemand inhuren. Voor grotere events kunnen we eventueel onze ijswagens inzetten die we dan zelf bemannen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Nog een andere vraag?

Staat het antwoord op jouw vraag niet op deze pagina?