Overheerlijke en originele ijstaarten met vers bereid melkijs

Originele ijstaarten op maat gemaakt

Bij ijs Van de Walle is elke ijstaart helemaal uniek. We maken onze originele ijstaarten helemaal op maat naar jouw smaak en voorkeuren. Nooit 2 keer exact dezelfde taart dus. Je kan inspiratie opdoen in onze fotoboeken of op onze Facebook of Instagram pagina maar jouw eigen inbreng vinden we nog veel belangrijker! Vertel ons welke smaak, vorm, afwerking je voor ogen hebt en wij maken het voor jou.

De basis van elke taart is uiteraard vers bereid schepijs en ook de decoratie en toppings maken we zelf. We werken met marsepein, suikerpasta, chocolade, merengue en tal van andere lekkernijen.

Een ijstaart voor elke gelegenheid

Mrs. ijs Van de Walle, Mieke, maakt originele ijstaarten voor elk type feest. Vertel ons maar voor welke gelegenheid je een ijstaart wil laten maken:

  • geboorte, babyborrel, doopfeest,…
  • verlovingsfeest, huwelijk, jubileum, …
  • personeelsfeest of bedrijfsevenement,…
  • kinderfeest, verjaardagsfeest, sweet 16, …
  • communiefeesten en lentefeesten
  • themafeesten, clubevents, …

over onze kerst en nieuwjaars ijstaarten

Voor een traditionele afsluiter voor je Kerstdiner of Nieuwjaarsfeest is een ijsstronk altijd een goed idee. Je kan ook één van onze orginele ijstaarten in eindejaarsthema uitkiezen of je gasten verwennen met een heus desserten buffet. Daarvoor zijn onze kleine ijstaartjes, mini sneeuwmannetjes of feestelijk gevulde ijscups een top idee. Zo heeft ieder wat wils en keuze zat. En voor de kleinste lekkerbekken hebben we ook jummie ijsjes in super coole kindercups die ze nadien kunnen blijven gebruiken als drinkbeker!

Laat je originele ijstaart aan huis leveren

Als je je ijstaart komt ophalen in onze winkel te Temse, voorzie je dan van zeker voldoende plaats in je wagen om de taart mooi vlak te kunnen plaatsen? Neem je liever geen risico’s met je pronkstuk of XL-ijstaart? Voor een kleine meerkost van 5 euro kun je je ijstaart laten leveren. Dit voor de volgende regio’s 9140, 9220, 9100, 9150, 9120 en 9111. Buiten deze regio’s is er helaas geen mogelijkheid om te leveren. U kan wel gebruik maken van een isomo box met een waarborg van 25 euro.

Altijd al willen weten hoe je je ijstaart nu het beste serveert? Op onze FAQ pagina vind je tal van praktische tips en tricks om nog meer van je originele ijstaart te genieten!

De ijs Van De Walle troeven in een notendop

  • ambachtelijk bereid ijs met verse melk recht van de koeien uit onze straat
  • creatieve en originele ijstaarten volledig op maat van jouw smaak en wensen
  • authentieke smaakbeleving door familierecepten van meer dan 70 jaar oud
  • je kan vers schepijs kopen, een unieke taart laten maken of een ijskar huren

Een te gek idee voor een originele ijstaart?

Vertel ons hoe jouw droomtaart eruit ziet en smaakt. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg om een ijstaart te maken waar jij en je gasten nog lang over zullen napraten.