Thuis of op kantoor verrukkelijke ijsjes laten leveren

Wie herkent het niet, het befaamde belletje dat aangeeft dat de ijsjesverkoper in de buurt is? Met onze ijswagens brengen we ons dagvers bereid melkijs eenvoudigweg tot bij jou thuis! En waarom je collega’s eens niet trakteren op een van onze verrukkelijke ijsjes of ijscoupes? Je leest het goed, je kan zelfs ijsjes laten leveren op kantoor!

Waar en hoe je onze ijswagens kan terugvinden

Onze ijswagens rijden uit vanaf midden maart tot eind september en dit steeds tussen 17u en 23u. Op zondag starten we iets vroeger en kan je al ijsjes kopen vanaf 13u. Je vindt ons in de ruime omgeving van Temse en Sint-Niklaas. Bij ijs Van de Walle geloven in traditie en ambacht, maar ook in de allernieuwste technologieën. Daarom hebben we onze ijswagens uitgerust met een track and trace systeem. Zo kan je onze ijswagens op de voet volgen en weet je precies wanneer we in jouw buurt rond toeren. Check meteen of er een ijs Van de Walle ijsjesverkoper in jouw buurt is!

Je kan ook ijsjes laten leveren op kantoor

In onze ijsroutes proberen we steeds een aantal industrieterreinen en kmo-zones op te nemen om alle hardwerkende medemensen een welverdiende verfrissing te gunnen. Wil je zeker zijn dat onze ijskarretjes ook voor jouw deur stoppen voor een deugddoend tussendoortje? Dan kan je ook ijsjes laten leveren op bestelling. Onze ijswagen komt in dat geval speciaal voor jullie langs op de aangevraagde locatie(s).
Meer weten of meteen een tijdstip afspreken? Gewoon even bellen of mailen is voldoende!

Leuk om je collega’s te verrassen met een originele verjaardag traktatie!

Is ijsjes verkopen iets voor jou?

Verzot op ijs en op zoek naar een toffe en goed betaalde bijverdienste of vakantiejob? We kunnen regelmatig extra handen gebruiken om onze ijsjes tot bij onze fans te brengen. Bekijk onze vacatures en grijp je kans!

Liever altijd een voorraad ijs in huis?

Wil je zeker zijn dat je op elk moment van onze ijsjes kan genieten? Dan kan je ons schepijs best gewoon in huis halen. Je vindt al je favoriete ijssmaken in onze ijswinkel te Temse. Slaat de goesting meteen toe bij het zien van al dat lekkers? Dan scheppen we je met plezier een ijsje of overheerlijkse ijscoupe uit onze ijstoog terwijl je wacht.

je ijsjes laten leveren was nog nooit zo simpel!

Met 1 telefoontje kan je ijsje laten leveren op kantoor , je kan de route van onze ijskarren in het oog houden of vers schepijs komen kopen in onze shop in Temse. Mogelijkheden zat dus!